Högkvalitativa jordprodukter såsom täckbark och plantjord för trädgården

Förutom våra torv- och ströprodukter kan vi erbjuda ett brett sortiment av jordprodukter av högsta kvalitet. Bland annat plantjord, men även dressjord för dressing av gräsmatta och "trött" rabatt.

Våra jordprodukter:


Planteringsjord

Vår plantjord passar för odling på friland eller i krukor. Bra jord är en förutsättning för bra grödor och för frodiga växter och blommor. Beställ jord på pall från Holmebo Torv!

Dressjord för gräsmatta

Är din gräsmatta ojämn eller har små gropar? Använd vår toppdressing till din gräsmatta för att jämna ut den! Vår dressjord består av en blandning av sand och mull. Tanken är att denna dressing ska vandra neråt i gräsmattan och plana ut ojämnheter.

Barkmull

Barkmull används som jordförbättring om du antingen har sandig eller tung lerjord där du bor. Med barkmull luftar du upp jorden så att du får en bättre odlingsjord.

Täckbark

Täckbark kan användas till mycket. Köp vår okomposterade bark för ekologisk bekämpning av ogräs, frosttäckning av växter och plantor och som dekorering i rabatter.

Kogödsel

Med kogödsel kan man gödsla rabatter och trädgårdsland på ett naturligt sätt. Gödsel ger bättre växtkraft.

Vi vet vad som krävs för att driva och skapa en hållbar och fruktsam odling. Vår personal har en bred kunskapsbas som vi gärna delar med oss av.

Sä här beställer du våra jordprodukter


Holmebo Torv ligger strax utanför Rydaholm i Småland. Vi erbjuder ett brett utbud av jordprodukter som täckjord, plantjord, dressjord, barkmull, täckbark och kogödsel. Vi levererar odlingsprodukter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Kunden sätts alltid i centrum och vi strävar hela tiden efter att ge er perfekta produkter för just ditt specifika behov.

Oavsett om du är privatperson eller vill köpa in jordprodukter till grossistpriser är du välkommen att kontakta oss via telefonnummer: 0472-220 10 eller på mail: janiholmebo@gmail.com