Beställ stallströ från Holmebo Torv

För dig som djuruppfödare är det extra viktigt att välja bra ströprodukter som djuren kan stå i under höst och vinter. Torvströ fungerar väldigt bra som stallströ i ditt stall. Denna typ av stallströ har hög uppsugningsförmåga, bra fuktbindning samt tar bort det mesta av urindoften och är skonsamt för hästens hovar. Bekvämt för dina djur, samtidigt som det skapar en behagligare miljö i stallet.

Vårt stallströ betår av torv och är ett prisvärt alternativ. Torvströet är också ett extra hygieniskt eftersom det har ett lågt PH-värde, vilket skapar en ogynnsam miljö för bakterier. 

Stallströ av ren naturtorv


Vår torvmix innehåller 50% torv och 50% kutterspån. Torven i denna stallströ-mix gör att den multnar 3-4 gånger snabbare i din kompost än rent kutterspån, vilket ger dig en mer effektiv energianvändning.

Holmebos torv är en ren naturprodukt som består av djupgrävd blocktorv från egen produktion. Vi låter blocken frysa över vintern så att det skapas en cellsprängning i dem, vilket leder till att dess uppsugningsförmåga fördubblas.

Så här beställer du vårt stallströ


Om du är ute efter att beställa större mängder så kan du beställa stallströ på pall. Vi levererar vår torvmix och vårt torvströ i 250-liters säckar. På en pall ryms det 18 stycken 250 l-säckar med stallströ.

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda våra kunder stallströ av hög kvalitet till ett bra pris. Våra produkter passar såväl företaget som den privata hästägaren.

Kontakta oss på telefonnummer: 0472-220 10 eller på mail: janiholmebo@gmail.com. redan idag för att göra din beställning! Vi befinner oss utanför Rydaholm i Småland men har kunder i hela landet.