Produkter

Tørv

Produkter

Bark

Produkter

Gødning

Produkter

Pottemuld

Produkter

Ekojord

Produkter

Såjord

Produkter

Gødning til haven

Bestilling

LÆG DIN ORDRE

Vores brede produktsortiment tilbyder noget til ethvert behov og med hurtig service og korte leveringstider, kan vores kunder være sikre på, at di får, hvad di har brug for.

Holmebotorv tørv og jord

Kontakt +4522102728

Velkommen med
dine spørgsmål

Vores dygtige og erfarne medarbejdere vil være mere end glad for at finde de rigtige produkter til dine behov. Vi tager vores ansvar fra jord til bord alvorligt, og vores mål er at tilbyde den bedst mulige service til alle vores kunder. Kontakt os, hvis der er nogen spørgsmål, eller hvis du vil vide mere om vores produkter og tjenester.

Vores kontortid er mandag – fredag fra 7:00 til 16:00.

E-mail

Kontaktperson

Jørgen Davidsen
Sælger

Telefon

Holmebo Torv AB tilbyder en bred vifte af tørv produkter. Fra tørv, torvmix og gartneri tørv til jordarters produkter pottemuld, muld og gødning, alle af samme høje kvalitet.

50 liter jordPlanteringsjord grossist

Plantejord

Holmebo Plantjord er specielt velegnet til udplantning av sommerblomster i krukker, altankasser og bede. Holmebo Plantjord kan også fordelagtigt anvendes til vækstmedium i drivhus m.m.

LÆG DIN ORDRE
50 liter rosjordRosjord grossist

Rosjord

Holmebo Rosjord til plantning av roser. Det har et stort inhold af langtidsvirkende organisk gødning som giver de optimale vækstbetingelser. Bland godt med den eksisterende jorden vid nyplantning.

LÆG DIN ORDRE
50 liter ekojordEkojord - ekologisk jord

Ekojord

Holmebo Ekojord er en jord tilpasset for økologisk havebrug. En jord udmærket til organisk dyrkning af grøntsager, blomster og andre haveplanter. BEMÆRK! Husk at tilføje flydende EKO-gødning fra den første vanding!

LÆG DIN ORDRE
20 liter såjordSåjord grossist

Såjord

Holmebo Så- & priklejord er en mørk og finsigted jord av høj kvalitet. Den passer til alle såning, prikling og til sticklinger. Passer også til potteplanter med lave ernæringsbehov som kaktus og succulenter.

LÆG DIN ORDRE

Se alle vores produkter

Hent vores produktkatalog (PDF) >>