Om oss

Jord- och torvprodukter för alla jordar från Holmebo Torv AB

Där du alltid kommer i första hand

Beställ

Holmebo Torv AB i Rydaholm är det perfekta valet för odlaren som vill få bästa möjliga resultat, oavsett jordmån och förutsättningar. Med lång erfarenhet och en stor kunskap inom branschen har vi möjligheten att erbjuda jord- och torvprodukter efter dina förutsättningar. Vi erbjuder alltid produkter av allra högsta kvalitet, men till konkurrenskraftiga priser. Det är vår garanti till dig.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Erfarenhet

Med lång erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs för att skapa en hållbar och fruktsam odling. Med olika produkter för olika klimat, väder och jordmån, har du som kund möjlighet att optimera din tillväxt. Vår personal har en bred kunskapsbas som vi tar med oss i varje nytt möte med våra kunder. På det sättet kan du alltid lita på att du får hjälp av riktiga yrkesexperter. Vi ser till att du och din verksamhet blomstar, på mer än bara ett sätt.

Kvalitet

Kvalitet är ett av nyckelorden i vår verksamhet. Genom att erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalitet från oss i Holmebo Torv AB, kan vi garantera att du får bästa möjliga förutsättningar för din odling, oavsett klimatzon eller jordmån. Eftersom vi producerar våra torv- och jordprodukter själva kan vi garantera hög kvalitet genom att alltid använda bra råvaror och tillsatser och ändå hålla ner priserna för att kunna erbjuda dig bästa möjliga förutsättningar.

Bakgrund

1948 tog Nils Luttren sonen Olle Luttren och Erik Karlsson med sig och satte spaden i jorden för att grunda Holmebo Torv i Rydaholm. Mer än femtio år senare lever och frodas företaget med kunder över hela Norden, såväl återförsäljare som slutkunder. Idag drivs företaget av Jan och Bernth-Ove Luttren, med personlig omtanke och professionell service. För oss är ingen kund för stor eller för liten, du står ändå alltid i centrum.

Se alla våra produkter

Ladda ner vår produktkatalog (PDF) >>