Skåne

Köp torv, strö & jord i Skåne

Vi erbjuder närproducerade, fantastiska naturprodukter så som torv-, strö- och jordprodukter i Skåne, i liten som i stor skala.

Beställ

Våra produkter

Köpa torv?

Berika och fukta din jord med vår torv – få glada och frodiga växter. Det är i Rydaholm som vi producerar våra helt egna och fantastiska torvprodukter, så som naturtorv, strötorv och växttorv. Bor du i Skåne, får du alltså inte bara produkter av högsta kvalitet, de är dessutom närproducerade.

Köp vår torv i antingen 250-kilos-säckar eller på pall. Välkommen med din beställning!

Läs mer

Våra produkter

Köpa jord?

Bor du i Skåne och söker efter receptet för en frodig odling med starka växter? Gör rätt från grunden! Använd vår planteringsjord, täckbark, barkmull och dressjord och toppa med lite kogödsel, så har du goda förutsättningar för att få ett gott resultat.

Vår jord säljs antingen per 250 liters-säckar eller på pall, Välkommen med din beställning!

Läs mer

Våra produkter

Köpa strö?

Välj ett bekvämt torrströ eller stallströ för dina hästar, kor, grisar, ja alla djur du hyser hemma i Skåne. Torrströ är ett hygieniskt alternativ då det låga pH-värdet inte uppskattas av bakterier och dessutom håller det ditt stall dammfritt. Vårt stallströ har en hög uppsugningsförmåga och tar bort det mesta av urinlukten. Dessutom är det skonsamt för både hovar och klövar.

Vårt stallströ säljs antingen per 250 liters-säckar eller på pall. Välkommen med din beställning!

Läs mer

Se alla våra produkter:

Ladda ner vår produktkatalog (PDF) >>

Torv & jord för grossist & privat i Skåne

Vare sig du är privatperson eller vill köpa in jordprodukter till grossistpriser, är du välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller via vårt formulär.

Holmebo Torv hittar du strax utanför Rydaholm i Småland, där du erbjuds ett brett utbud av jordprodukter så som:

  • Täckjord
  • Planteringsjord
  • Dressjord
  • Barkmull
  • Täckbark
  • Kogödsel